Cursuri Basic Pro

Cursuri Basic Pro

Cursul de bază de makeup este o experiență captivantă pentru oricine dorește să descopere secretele frumuseții și să dobândească abilități esențiale în arta machiajului. Pe parcursul a câteva zile, participanții se vor familiariza cu tehnici de aplicare a machiajului pentru diverse ocazii, de la un look de zi până la un machiaj spectaculos de seară.

Cursul include prezentări teoretice și sesiuni practice în care veți învăța cum să aplicați corect fondul de ten, să conturați și să evidențiați trăsăturile feței, să obțineți un machiaj natural sau sofisticat pentru ochi și buze, și multe altele. Toate acestea sunt susținute de sfaturi și trucuri utile din partea profesioniștilor din industria beauty.

La finalul cursului, veți primi o diplomă de participare ce atestă abilitățile dobândite, un goodie bag cu produse cosmetice, și un suport de curs ce conține informații de ultimă oră din domeniul makeup. Cursul reprezintă o oportunitate minunată de a vă descoperi creativitatea și de a vă dezvolta pasiunea pentru machiaj, oferindu-vă baza necesară pentru a explora lumea fascinantă a frumuseții cu încredere

Cursuri Perfectionare

Cursuri Perfectionare

Cursul de perfecționare în makeup este destinat pasionaților și profesioniștilor din industria frumuseții, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să fie la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici din domeniul machiajului. Acesta este un curs avansat ce se concentrează pe dezvoltarea competențelor deja dobândite și explorarea unor tehnici mai complexe și inovatoare.

Pe parcursul acestui curs de durată, veți învăța cum să realizați machiaje sofisticate și deosebite pentru diferite evenimente, cum ar fi nunti, sesiuni foto, sau prezentări de modă. Veți explora tehnici avansate de conturare și iluminare, machiajul ochilor smokey eye și efecte speciale, printre altele.

Participanții vor primi o diplomă de participare ce atestă competențele dobândite, un suport de curs actualizat ce cuprinde cele mai noi informații și tendințe în domeniul makeup, și un goodie bag generos cu produse cosmetice de calitate.

Cursul de perfecționare în makeup reprezintă o oportunitate excelentă de a vă rafina abilitățile și de a vă dezvolta portofoliul în această industrie în continuă schimbare. Veți avea acces la informații de ultimă oră și vă veți simți încrezători în a explora noile tendințe și tehnici pentru a crea machiaje impresionante și profesionale.

Cursuri Automachiaj

Cursuri Automachiaj

Cursul de automachiaj este conceput special pentru femeile care doresc să învețe să se machieze singure și să descopere tehnicile actuale pentru un look impecabil în fiecare zi. Acest curs practic și interactiv îi va învăța pe participanți să obțină un machiaj perfect pentru orice ocazie, de la aspectul natural pentru zi, până la machiajul elegant și sofisticat pentru seară.

Pe parcursul cursului, veți învăța cum să aplicați fondul de ten în mod corect, cum să conturați și să evidențiați trăsăturile feței, cum să vă accentuați ochii și să subliniați frumusețea naturală a buzelor. Veți descoperi și tehnicile potrivite pentru adaptarea machiajului în funcție de forma feței și culoarea tenului.

La finalul cursului, veți primi o diplomă de participare care atestă abilitățile dobândite și, la cerere, veți putea primi și un suport de curs ce conține informații actualizate pentru a vă menține la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici în machiaj.

Cursul de automachiaj vă va oferi încrederea și priceperea necesare pentru a vă machia singure în mod profesionist și a vă pune în valoare frumusețea naturală. Veți descoperi secretele artelor frumuseții și veți învăța să vă creați propriul stil unic și expresiv, astfel încât să străluciți în orice moment al zilei.

WhatsApp